Xiaomi Redmi 6 sluší flipový i silikonový obal

Xiaomi Redmi 6 sluší flipový i silikonový obal

Mnoho lidí svůj telefon používá tak, jak vyšel z výroby – bez pouzdra a krytu. Tím však zbytečně riskují jeho poškození, a tak se přece jen nějaký, i docela obyčejný silikonový obal může hodit. Tyto zadní plastové kryty bývají nejlevnější, ale také od nich nelze očekávat žádné zázraky. Zkuste více popřemýšlet, kde a jak často svůj telefon využíváte. Možností jeho mechanického zabezpečení je skutečně mnoho.

silikonový obal

Pro děti a seniory

Osvědčená ledvinka – senioři, kteří často telefon někde zapomenou a pracně jej hledají, nebo neposedné děti, co s ním pobíhají všude, kde se dá, by mohly využít osvědčenou klasiku – umístit přístroj do ledvinky ovázané kolem pasu. V ledvince je v bezpečí a hlavně na svém místě.

Pro manuálně pracující

Řemeslníci a zaměstnanci manuálních provozů by měli volit odolný kryt z tvrzeného plastu nebo skla, zabezpečený proti prachu, vodě a vlhkosti, ale to je pouhá teorie. Praxe bohužel potvrzuje, že mnoho těchto lidí má svůj mobil v takovém stavu, jako kdyby se válel půl roku na skládce odpadků. Většina takových obalů je totiž v takové cenové relaci, která se téměř rovná nejlevnějším mobilům na trhu.

muž s mobilem

Pro atraktivní doplněk

Jestliže chcete svůj telefon mít jako elegantní ozdobu, která je zároveň plně funkční, sáhněte po tzv. flipovém řešení. Připomíná tlusté knižní desky, pohodlně lze přístroj o obal dokonce opřít a nerušeně sledovat film nebo lokální navigaci ve vodorovné poloze. Flipových rozevíracích pouzder, např. Xiaomi Redmi 6 obal, existují stovky variací, všechny vypadají úžasně a vaším úkolem je pouze zvolit ten ideální motiv, co vás oslovuje. Na tento způsob ochrany mobilu je spolehnutí, chrání jej vpředu i vzadu a po obvodu přístroje bývá silikonová vnitřní vložka. Když vám vypadne náhodně z ruky, nepoškrábe se, ani jinak nepoškodí. Flip je ideální volbou pro ženy a dívky, je ozdobou kanceláře, dámské toalety na plese, ale i doma v obývacím pokoji.